Om oss

JA Städservice, som startades i april 2008, är ett städ och serviceföretag som arbetar för en renare miljö där kundernas önskemål får styra. Vi har flera års erfarenhet och strävar alltid efter fler nöjda kunder genom bra kvalité, punktlighet och god kommunikation.

Miljöpolicy

JA Städservice är ett miljövänligt alternativ inom lokalvård. Vår ambition är att inte göra åverkan på miljön, vilket vi tycker är viktigt, därför väljer vi miljövänliga produkter som bryts ner snabbt och som är snälla mot djur, natur och människor.

Genom ökad kunskap och medvetenhet kan vi styra mot bättre miljöval. Därför medverkar vi aktivt i miljöarbetet genom:

  • Att aktivt jobba för en renare miljö
  • Information till våra kunder
  • Krav på leverantörer och tillverkare
  • Miljöval av material

Med naturbilderna vill vi inspirera till att ta ansvar för natur och miljö. Vi älskar ren och frisk natur och därför är vi, av rent personligt intresse, ett miljömedvetet företag och använder i möjligaste mån miljövänliga medel med minsta möjliga dosering. Så försöker vi ta vårt ansvar för den natur och miljö som vi hoppas få njuta av i framtiden också!

Allmänna villkor

Minimum för hemstäd är 2 timmar, uppsägning av städ 1 månad, avbokning av tid ska ske minst 4 dagar innan inbokat städ (gäller ej akut sjukdom) fakturering sker nästkommande månad med 10 dagar netto,
Inför städ ska kund: plocka undan (enl. överenskommelse), säkerställa framkomlighet till fastighet, kolla att dammsugare fungerar samt att påsen inte är full, lägga ut nyckel ( gäller de kunder där vi inte fått nyckel)

Vi står för städmaterial, ej dammsugare

Vi har försäkring som täcker skador uppkomna vid städ försäkring gäller även vid nyckelförlust

Vår personal är försäkrad och har lön och villkor enligt avtal

Vid mottagning av nyckel lämnas kvittens

Vi har inga dolda avgifter

Vi stödjer följande organisationer

J A Städservice
J A Städservice J A Städservice
J A Städservice